Kotisivut

Kotisivut
Hyvin toimiva, selkeä ja asiakasta palveleva sivusto on yrityksen käyntikortti.

Yhteisöjen ja yritysten kotisivutarpeet voivat olla hyvinkin erilaisia. Jollekin nopea ja selkeä informaation välittäminen on tärkeää, kun jonkin muun liiketoiminnalle tärkeämpää on saada kotisivuilta mahdollisimman paljon asiakaskontakteja.

Asiakkaiden muuttuvat tarpeet on avainasemassa ratkaisua suunniteltaessa ja kattavan kokonaiskuvan luominen kartoitusvaiheessa on ensiarvoisen tärkeää jotta pystymme tuottamaan asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun laadukkaasti sekä luotettavasti. Toteutuksemme mahdollistavat kotisivujen jatkuvan kehityksen ja räätälöidyillä kokonaisuuksilla varmistamme tarvetta vastaavan sivuston kunkin asiakkaan tarpeeseen.

Tuotamme kotisivuprojektit avaimet käteen -periaatteella. Projektin määrittely, palvelun käyttöönotto, käyttökoulutus sekä ulkoasun suunnittelu kuuluu peruspalvelutarjontaamme. Hakukoneoptimointi kuuluu erikoisosaamisemme piiriin. Meille on itsestäänselvää, että uusi sivustosi on nykyaikainen ja responsiivinen, eli sivusto avautuu myös mobiilissa ja tablet-laitteilla kauniisti, näkymää rikkomatta.

Hyvin toimiva, selkeä ja asiakasta palveleva sivusto on yrityksen käyntikortti. Ennen kuin asiakas on sinuun yhteydessä, hän on 99% varmuudella käynyt tutustumassa kotisivuihinne.

Julkaisujärjestelmä

Käytämme kotisivuprojekteissamme pääasiallisesti WordPress-julkaisualustaa.
Tarvittaessa tuotamme kotisivut myös muilla sovellusalustoilla tai julkaisujärjestelmillä.

Nettisivut kuntoon? Ota yhteyttä!