Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto
Kun sinulla on tarve saada sisältöä kotisivuille tai vaikkapa markkinointimateriaalin tueksi, Ouman sisällöntuotanto on oikea ratkaisu.

Kotisivut löytyy, mutta sisällöntuottaminen saa aikaan harmaita hiuksia? Uutiskirje pitäisi kirjoittaa ja kotisivutkin päivittää, mutta osaamista tai aikaa siihen ei ole. Kuulostaako tutulta?

Kilpaileva kolleega pyyhkii vasemmalta ohitse. Kaikki näyttää käyvän kuin elokuvissa, sivusto on mielenkiintoinen ja blogikin kuulemma toimii toivotulla tavalla markkinointivälineenä. Verkkokaupassa on ruuhkaa ja sivuston kävijämittarit näyttää murskalukuja.
Somemarkkinointiin pitäisi perehtyä ja siihen käyttää aikaa tolkuttomalta kuulostavia määriä.
Miten ihmeessä hän siihen oikein kaiken muun työn ohessa oikein kykenee?

Kaikkea ei tarvitse osata tai ehtiä tehdä itse. Sisällön hankkiminen kotisivuille ulkopuoliselta toimijalta on tätä päivää ja vastaus kysymyksiisi.
Kaupallisen sisällön ostaminen on yleisempää kuin luullaan. Sisällöntuottaja oikolukee ja editoi tekstisi, kirjoittaa yrityksesi kotisivut ja vaikkapa blogitekstit. Ylläpitää some-kanavia, loihtii koukuttavat tekstit verkkokauppaan, laatii uutiskirjeet ajankohtaisilla aiheilla ja nostaa sivustosi kaiken kansan tietoisuuteen hakukoneissa. Kun ulkoistat yrityksesi markkinoinnin meille, ehdit paremmin paneutua ydinosaamiseesi, eli varsinaiseen liiketoimintaasi.

Sisällöntuotannolla on suurin merkitys hakukoneoptimointiin, jotta asiakkaasi löytävät haluamillasi hakusanoilla sivuillesi.

Ota yhteyttä